<< back

double
— haus

room facilities

 appartement voor 2 personen
 oppervlakte: 35 m2 - 53 m2
 queen size bed: 214 cm x 144 cm
 eigen keuken (incl. apparatuur)
 eigen badkamer (douche + toilet)
 bureau + stoel
 opbergkast
 lounge sofa
 high speed internet

Vanaf € 535/mnd PP incl. kosten à € 160/mnd PP
minimale huurperiode: 1 jaar

rent a double haus!

Met z’n tweeën een volledig uitgerust appartement delen? Het appartement bestaat uit twee slaapkamers met ieder een comfortabel tweepersoonsbed (zonder matras), royale kleding- & opbergkast, bureau & stoel, lounge en high-speed internet. Verder deel je samen een woonkamer met luxe open keuken (incl. inbouwapparatuur: inductie kookplaat, combi-oven, koelkast en afzuigkap)) en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Je huurt een double haus steeds met z'n tweeën, het is dus niet mogelijk om apart een kamer te huren. 

Bekijk de plattegrond voor de indelingen van een double haus en het hele complex.
 

download plattegrond

rent a
— double haus

Ben jij geïnteresseerd in een double haus in wauwhaus maastricht? 
Contacteer Maasland Relocation voor het actuele aanbod, vragen of (online) bezichtiging.


+31 (0) 43 321 5913
wauwhaus@maaslandrelocation.nl

rent a double haus!

wauw
— facilities

study rooms Arrow

De drie collectieve studieruimtes zijn gelegen op de begane grond, 2e en 3e verdieping en zijn ideaal om samen met je studiegenoten te focussen of samen te werken.

laundry area Arrow

De laundry area is uitgerust met professionele Miele wasmachines en drogers. Via de app op je telefoon kun je zien of de machines vrij zijn, ze reserveren en krijg je een melding als de was klaar is.

shared kitchen Arrow

Iets te vieren of koken voor een grotere groep? Op de begane grond, in de ontmoetingsruimte, bevindt zich een volledig uitgeruste keuken die je kan reserveren.

social area Arrow

Neem een duik in de loungezetels van het pool haus. Op het grote scherm kun je samen gamen of je favoriete serie bingen.

underground parking Arrow

Je favoriete vervoersmiddel stal je veilig in de ondergrondse fiets- en autoparking. Geen step, fiets, bromfiets, auto of wat dan ook? No worries, de bushaltes bevinden zich letterlijk om de hoek.
Een parkeerplaats voor je wagen kost slechts € 50/mnd.

info & verhuur

24/7 emergency number Arrow

Vragen of (technische) problemen? Stel ze aan de beheerder per mail, telefoon of tijdens de inloopuren. Buiten kantooruren is er een 24/7 noodnummer voor calamiteiten.

other haus
— types