welkom

Wauwhaus Maastricht is een volledig vernieuwd complex met 127 gemeubileerde units, waarvan 103 studio’s met een eigen keuken en badkamer. De studio’s zijn praktisch ingericht met een trendy look.

Woon je liever samen? Wauwhaus biedt ook 9 appartementen met een eigen woonkamer, keuken, badkamer en 2 of 4 slaapkamers die je met je vrienden kan huren.

Wauwhaus is een levendige community met lokale en internationale studenten. Het is een plek waar je naast wonen, vrienden kan ontmoeten, ontspannen en natuurlijk (samen) studeren.

In Wauwhaus Maastricht is echt alles op fiets- en loopafstand: van faculteit tot café, van bibliotheek tot sportclub, van winkel tot hippe places-to-be. Ontdek waarom Wauwhaus, your haus in Maastricht is. Wonen, studeren, ontmoeten en ontspannen in alle luxe & comfort?
Wauwhaus is your haus.

haus
— types

Te huur wauwhaus maastricht - shoebox zelfstandige unitTe huur wauwhaus maastricht - shoebox zelfstandige unit

single haus

 studio voor 1 persoon
 oppervlakte: 16 m2 - 21m2
 queen size bed: 214 cm x 144 cm
 eigen keuken (incl. apparatuur)
 eigen badkamer (douche + toilet)
 bureau + stoel
 kleding- en opbergkast
 lounge sofa
 high speed internet

info & verhuur

Te huur Wauwhaus maastricht - appartement 2 slaapkamers shoeboxTe huur Wauwhaus maastricht - appartement 2 slaapkamers shoebox

double haus

 appartement voor 2 personen
 oppervlakte: 35 m2 - 53 m2
 queen size bed: 214 cm x 144 cm
 eigen keuken (incl. apparatuur)
 eigen badkamer (douche + toilet)
 bureau + stoel
 opbergkast
 lounge sofa
 high speed internet

info & verhuur

Te huur Wauwhaus maastricht - appartement 4 personen shoeboxTe huur Wauwhaus maastricht - appartement 4 personen shoebox

shared haus

 appartement voor 4 personen
 oppervlakte: 65 m2
 queen size bed: 214 cm x 144 cm
 eigen badkamer (douche + toilet)
 eigen keuken (incl. apparatuur)
 eigen woonkamer
 bureau + stoel
 opbergkast
 lounge sofa
 high speed internet

info & verhuur

wauw
— facilities

study rooms Arrow

De drie collectieve studieruimtes zijn gelegen op de begane grond, 2e en 3e verdieping en zijn ideaal om samen met je studiegenoten te focussen of samen te werken.

Collectieve studieruimte - Silent haus

laundry area Arrow

De laundry area is uitgerust met professionele Miele wasmachines en drogers. Via de app op je telefoon kun je zien of de machines vrij zijn, ze reserveren en krijg je een melding als de was klaar is.

laundry area - gemeenschappelijke wasuimte

shared kitchen Arrow

Iets te vieren of koken voor een grotere groep? Op de begane grond, in de ontmoetingsruimte, bevindt zich een volledig uitgeruste keuken die je kan reserveren.

Gemeenschappelijke ruimte met sofa, volledig geïnstalleerde keuken en eetkamer

social area Arrow

Neem een duik in de loungezetels van het pool haus. Op het grote scherm kun je samen gamen of je favoriete serie bingen.

Pool haus - gemeenschappelijke chill-outruimte

underground parking Arrow

Je favoriete vervoersmiddel stal je veilig in de ondergrondse fiets- en autoparking. Geen step, fiets, bromfiets, auto of wat dan ook? No worries, de bushaltes bevinden zich letterlijk om de hoek.
Een parkeerplaats voor je wagen kost slechts € 50/mnd.

info & verhuur

24/7 emergency number Arrow

Vragen of (technische) problemen? Stel ze aan de beheerder per mail, telefoon of tijdens de inloopuren. Buiten kantooruren is er een 24/7 noodnummer voor calamiteiten.

 

360°
— virtual tour


Ga voor een instant ‘wauw gevoel’. Bekijk de video of verken wauwhaus via de 360° virtual tour. Ontdek het funky interieur, de verschillende type studio’s en alle voorzieningen in het complex.

take the 360° virtual tour!

Location

Maastricht University nabij wauwhaus maastricht
Maastricht University
Zuyd Hogeschool nabij wauwhaus maastricht
Zuyd Hogeschool
Treinstation nabij wauwhaus maastricht
treinstation
bushalte
park
bibliotheek
sportterrein
fitness
shop

maastricht
— hotspots

De perfecte uitvalsbasis in Maastricht waar elke student wil wonen? Dat is vlakbij de Groene Loper (een ondertunnelde snelweg bedekt met een groen stadspark) waar stedelijke ontwikkeling, duurzame huisvesting en mobiliteit de afgelopen jaren een flinke boost hebben gekregen. Er zijn parken en groen in de buurt en je bent in no time op je faculteit, bibliotheek, treinstation, (internationale)bushalte of winkelcentrum met supermarkt, drogist, apotheek enz.

Wauwhaus ligt binnen 5 minuten fietsen van het historische stadscentrum en de 'upcoming' wijk van Maastricht, Wyck. Deze buurt heeft het afgelopen decennium een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Wyck heeft een enorm groeipotentieel met zijn schilderachtige straatjes, hippe restaurants/bars en authentieke kledingwinkels. Ontdek meer over Maastricht en laat je aangenaam verrassen door de trendy hotspots in Nederlands oudste stad.
 

ontdek maastricht